آریا بانو
«کباب گوشت و بلغور»؛ کبابی سرشار از فیبر
چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 - 17:33:18
آریا بانو - خراسان / کباب گوشت و بلغور، کبابی سرشار از فیبر
چی لازم داریم:
 پیاز (رنده شده) –یک عدد
سیر (رنده شده) – 2 عدد
 تخم مرغ –یک عدد
 پاپریکا – یک چهارم قاشق چای خوری
زردچوبه - یک قاشق چای خوری
 نمک - یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چای خوری
 گوشت (چرخ کرده) - 250 گرم
 بلغور گندم – نصف پیمانه
روغن – به میزان لازم
آویشن و دارچین - به میزان لازم
چطور بپزیم:
1- تمام مواد را با گوشت و بلغور مخلوط کنیدومواد آماده شده را برای 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید، در این مدت گوشت یخ نمی‌زند.2- گوشت را به‌صورت کوفته‌هایی درآورید و به سیخ‌های کوچک کباب بگیرید. ماهیتابه را چرب کنید و کباب‌ها را در آن قرار دهید تا کمی سرخ شود.3- می توانید فر را از قبل گرم و قسمت گریل را روشن کنید و کباب ها را در قسمت پایین فر به مدت 5 تا10 دقیقه قرار دهید.(در صورت تمایل)
خواص بلغور
بلغور چربی کمی دارد و دارای مقدار زیادی مواد معدنی مانند منگنز، منیزیم و آهن است، ضمن این‌که منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است. علاوه بر این بلغور فیبر مورد نیاز در رژیم غذایی را به مقدار زیادی تامین می‌کند که برای سلامت قلب و گوارش‌ لازم است؛ با مصرف یک پیمانه بلغور، بیش از 25 درصد نیاز روزانه شما به فیبر تامین می‌شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/586009/«کباب-گوشت-و-بلغور»؛-کبابی-سرشار-از-فیبر
بستن   چاپ