آریا بانو
طرز تهیه فالوده سیب
دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 - 5:39:19 AM
آریا بانو - پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای سنتی شهر تهران است که در ایام گذشته در ماه مبارک رمضان برای سفره افطار تهیه می شده است. اگر به سیب شمیران دسترسی دارید حتما این پالوده را با این نوع سیب درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده سیب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم فالوده سیب سیب قرمز شمرونی یا سیب قندک یا سیب گلاب 1 کیلو عرق بید مشک 2 لیوان یا نصف لیوان گلاب عسل یا شکر 5 قاشق زعفران کمی گل محمدی چند پر طرز تهیه فالوده سیب مرحله اول برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی با طعم سیب در ابتدای کار، سیب ها را به خوبی می شوییم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه سیب زنده شده را به همراه آبی که از سیب خارج شده است درون پارچ می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد. مرحله سوم حالا پالوده اماده شده را به مدت چند ساعت درون محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا درون مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا حسابی خنک شود. و در لیوان سرو می کنیم.

پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای سنتی شهر تهران است که در ایام گذشته در ماه مبارک رمضان برای سفره افطار تهیه می شده است. اگر به سیب شمیران دسترسی دارید حتما این پالوده را با این نوع سیب درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده سیب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم فالوده سیب
سیب قرمز شمرونی یا سیب قندک یا سیب گلاب1 کیلو
عرق بید مشک2 لیوان یا نصف لیوان گلاب
عسل یا شکر5 قاشق
زعفرانکمی
گل محمدیچند پر
طرز تهیه فالوده سیب
مرحله اول
برای تهیه فالوده خوشمزه و سنتی با طعم سیب در ابتدای کار، سیب ها را به خوبی می شوییم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه سیب زنده شده را به همراه آبی که از سیب خارج شده است درون پارچ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد.
مرحله سوم
حالا پالوده اماده شده را به مدت چند ساعت درون محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا درون مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا حسابی خنک شود. و در لیوان سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/585039/طرز-تهیه-فالوده-سیب
بستن   چاپ