آریا بانو
افطاری بپزیم؛ «شله زرد» سنتی مخصوص ماه رمضان
دوشنبه 20 ارديبهشت 1400 - 05:15:45
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / طرز تهیه شله زرد سنتی 
چه موادی لازم داریم؟!
یک لیوان برنج ( 4 الی 5 ساعت خیس میکنیم)
2 لیوان شکر
یک لیوان گلاب
زعفران حل شده نصف لیوان( به مقداری که به رنگ دلخواه برسه)
3 قاشق کره آب شده
8 لیوان آب
خلال بادوم نصف لیوان
خلال پسته برای تزئین به مقدار کافی
دارچین هم برای تزئین به مقدار کافی
_______________
چطوری درستش کنیم؟!
1️⃣برنج خیس شده از قبل رو داخل ظرف بریز و با دست خوب چنگ بزن تا کاملا خورد شه یا از برنج نیم دونه استفاده کن
2️⃣ بعد 8 لیوان آب اضافه کن و بذار بجوشه وقتی که به قل قل افتاد در قابلمه رو ببند و بذار 1 الی 2 ساعت رو شعله پخش کن با شعله پایین بپزه تا برنج به خوبی نرم بشه
3️⃣وقتی این مرحله آماده شد وقته اینه که زعفران رو اضافه کنیی وقتی خوب زعفران رو با برنج هم زدی و رنگ دلخواه به دست اومد 2 لیوان شکر رو اضافه کن و خوب هم بزن تا میکس شن
4️⃣3 قاشق کره و خلال بادوم رو هم اضافه کن فقط حواست باشه که پشت سر هم هم بزن تا تَه نگیره
5️⃣وقتی حباب ها حالت پاچیدن گرفت گلاب رو اضافه کن و شعله پخش کن رو بذار زیرش تا جا بیفته بعد دم کنی بذار و مدت 15 دقیقه اجازه بده دم بکشه.
6️⃣در آخرم با خلال پسته و دارچین تزئینش کن
از صفحه بیگ تستر

http://www.banounews.ir/fa/News/584832/افطاری-بپزیم؛-«شله-زرد»-سنتی-مخصوص-ماه-رمضان
بستن   چاپ