آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / فنلاندیها برای درست کردن
کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانیها استفاده میکنند. اونها
کباب هاشون رو کمی شیرین یا بهتره بگیم ترش و شیرین درست میکنند. طعمی که متفاوت، ولی خوشمزه ست.
مواد لازم
1/2 پیمانه سرکه
2 قاشق سوپ خوری پونه (خشک)
2 قاشق سوپ خوری عسل
500 گرم گوشت
1 حبه سیر
1 عدد
پیاز (متوسط)
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم نمک و فلفل
دستور تهیه
پیاز و سیر رو توی یک ظرف مناسب رنده میکنیم. به گوشت پونه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده، مواد رو خوب ورز میدیم تا مایه
کباب آماده بشه.
از مواد به اندازه دلخواه برداشته و بهش شکل میدیم. اونها رو به سیخ میکشیم و داخل تابه خوب سرخ میکنیم. کبابها رو زیر رو میکنیم تا همه جای اون برشته بشه.
توی یک ظرف عسل و سرکه رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه، اون رو داخل تابه روی کبابها میریزیم حرارت رو کم کرده، در تابه رو میذاریم.
هر از چند گاهی درب تابه رو برداشته و کبابها رو زیرورو میکنیم تا همه جاش به سس آغشته بشه. وقتی کبابها آماده شدند، اونارو توی ظرف میچینیم، از سسی که داخل تابه مونده روی کبابها میریزیم.