آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / پنینی یه ساندویچ خیلی خوشمزهست. از جذابیت ترکیب مرغ و پستو هم که هرچی بگیم کم گفتیم. دیگه خودتون حساب کنید چطور میشه از پنینی مرغ و پستو گذشت؟!
مواد لازم
1 عدد سینه مرغ
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم آویشن
به مقدار لازم پودر سیر
به مقدار لازم روغن
نصف لیمو ترش
50 گرم ریحان
2 حبه سیر
50 گرم بادام زمینی
3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
4 عدد نان تست
8 عدد پنیر موزارلا
1 عدد گوجه فرنگی
دستور تهیه
مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر،
روغن و لیموترش مزهدار کنید.
برای تهیهی سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قطعات مرغ و نونهای تست رو گریل کنید.
مقداری از سس پستو رو روی نونها بریزید.
سپس فیلهی مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچها رو گریل کنید.
پنینی شما آمادهست، نوش جان!
http://www.banounews.ir/fa/News/584827/دستور-تهیه-ویژه-پنینی-مرغ؛-متفاوت-و-خوشمزه