آریا بانو
طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی
جمعه 17 ارديبهشت 1400 - 05:51:44
آریا بانو - شیرینی ماکاروت پرتقالی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه و مغز دار محسوب می شود. این شیرینی را می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد. این شیرینی مغز دار شربت نیز دارد که می توان برای افطار ماه مبارک رمضان نیز آن را تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم ماکاروت پرتقالی آرد 4 الی چهار و نیم لیوان آرد سمولینا 1 لیوان روغن 1 لیوان ماست 1 استکان تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 بسته (نوک قاشق چای خوری) بکینگ پودر نصف بسته یا 1 قاشق چای خوری کره نرم شده 120 گرم کنجد 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای وسط شیرینی خمیر خرما 200 گرم مواد لازم برای شربت شکر 4 لیوان آب 4 لیوان آب پرتقال 1 لیوان آب لیمو 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی مرحله اول برای تهیه شیرینی خوشمزه ماکاروت با طعم پرتقالی در ابتدای کار، خمیر خرما را تهیه می کنیم. برای این کار هسته و پوست خرما را جدا می کنیم و آن را به می کنیم. خمیر خرما آماده است. حال به تهیه شربت بار می پردازیم. مرحله دوم برای این کار، آب و شکر و آب لیمو و آب پرتقال را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس 10 دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی در این مرحله خمیر شیرینی را تهیه می کنیم. برای این کار، کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. یک کاسه برداشته و ماست و تخم مرغ و وانیل و کره را درون کاسه می ریزیم و بهم می زنیم تا از لختگی خارج شود و یک دست شود. مرحله چهارم سپس روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. آرد را همراه با بکینگ پودر اضافه می کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید. خمیر را با دست و رز می دهیم تا به دست نچسبد و خمیری بدست آید که نه نرم باشد و نه سفت. مرحله پنجم خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یکی از خمیر ها را باز کرده و به طول رول می کنیم. سپس کمی صاف کرده و وسط آن را با انگشت به شکل یک کانال گود، روی خمیر ایجاد می کنیم. خمیر خرما را به سه قسمت تقسیم می کنیم. طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی در این مرحله یک قسمت از خمیر خرما را برداشته و آن را به صورت رول نازک در می آوریم. روی آن را کنجد می پاشیم و در خمیر قرار می دهیم. خمیر را از راست به چپ می بندیم و روی آن را با آرد سمولینا می پوشانیم. مرحله هفتم می توان با چنگال روی خمیر را به سلیقه خود با طرح های دلخواه شکل داد. دو خمیر دیگر را نیز به همین شکل درست می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را با روغن چرب می کنیم. فر را از قبل با دما ی170 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. مرحله هشتم شیرینی ها را درون آن می گذاریم و می پزیم تا کمی برشته شود. سپس از فر خارج کرده و شربت سرد را به طور یکنواخت روی ماکروت های داغ می ریزیم. سپس وقتی شیرینی ها خنک شد آن ها را برش زده و در ظرف مناسب، سرو می کنیم.

شیرینی ماکاروت پرتقالی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه و مغز دار محسوب می شود. این شیرینی را می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد. این شیرینی مغز دار شربت نیز دارد که می توان برای افطار ماه مبارک رمضان نیز آن را تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم ماکاروت پرتقالی
آرد4 الی چهار و نیم لیوان
آرد سمولینا1 لیوان
روغن1 لیوان
ماست1 استکان
تخم مرغ1 عدد
وانیل1 بسته (نوک قاشق چای خوری)
بکینگ پودرنصف بسته یا 1 قاشق چای خوری
کره نرم شده120 گرم
کنجد1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای وسط شیرینی
خمیر خرما200 گرم
مواد لازم برای شربت
شکر4 لیوان
آب4 لیوان
آب پرتقال1 لیوان
آب لیمو1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه ماکاروت با طعم پرتقالی در ابتدای کار، خمیر خرما را تهیه می کنیم. برای این کار هسته و پوست خرما را جدا می کنیم و آن را به می کنیم. خمیر خرما آماده است. حال به تهیه شربت بار می پردازیم.
مرحله دوم
برای این کار، آب و شکر و آب لیمو و آب پرتقال را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس 10 دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود.
طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی
در این مرحله خمیر شیرینی را تهیه می کنیم. برای این کار، کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. یک کاسه برداشته و ماست و تخم مرغ و وانیل و کره را درون کاسه می ریزیم و بهم می زنیم تا از لختگی خارج شود و یک دست شود.
مرحله چهارم
سپس روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. آرد را همراه با بکینگ پودر اضافه می کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید. خمیر را با دست و رز می دهیم تا به دست نچسبد و خمیری بدست آید که نه نرم باشد و نه سفت.
مرحله پنجم
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یکی از خمیر ها را باز کرده و به طول رول می کنیم. سپس کمی صاف کرده و وسط آن را با انگشت به شکل یک کانال گود، روی خمیر ایجاد می کنیم. خمیر خرما را به سه قسمت تقسیم می کنیم.
طرز تهیه شیرینی ماکاروت پرتقالی
در این مرحله یک قسمت از خمیر خرما را برداشته و آن را به صورت رول نازک در می آوریم. روی آن را کنجد می پاشیم و در خمیر قرار می دهیم. خمیر را از راست به چپ می بندیم و روی آن را با آرد سمولینا می پوشانیم.
مرحله هفتم
می توان با چنگال روی خمیر را به سلیقه خود با طرح های دلخواه شکل داد. دو خمیر دیگر را نیز به همین شکل درست می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را با روغن چرب می کنیم. فر را از قبل با دما ی170 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
مرحله هشتم
شیرینی ها را درون آن می گذاریم و می پزیم تا کمی برشته شود. سپس از فر خارج کرده و شربت سرد را به طور یکنواخت روی ماکروت های داغ می ریزیم. سپس وقتی شیرینی ها خنک شد آن ها را برش زده و در ظرف مناسب، سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/583046/طرز-تهیه-شیرینی-ماکاروت-پرتقالی
بستن   چاپ