آریا بانو
خوراک قالبی بادمجان و پاستا یک غذای متفاوت و لذیذ
چهارشنبه 15 ارديبهشت 1400 - 14:03:32
آریا بانو - شور و شیرین / امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک قالبی بادمجان و پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان...... 4 عدد
نمک و فلفل..... به میزان لازم
پاستا (پنه) ..... 500 گرم
روغن زیتون.....1 قاشق سوپخوری
پیاز خردکرده...... 1 عدد
سیر رنده کرده...... 2 حبه
ذرت کنسروی..... 3 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی کنسروی.... 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده‌کرده.... 250 گرم
تخم‌مرغ همزده..... 1 عدد
گوجه‌فرنگی خردکرده..... 200 گرم
ریحان خردکرده ...1 قاشق سوپخوری
اسفناج پخته......100 گرم
مواد لازم برای تهیه‌ی سس
روغن زیتون...... 1 قاشق سوپخوری
سرکه‌ی سفید..... 2 قاشق سوپخوری
ریحان خردکرده..... 1 قاشق سوپخوری
شکر.... 1 قاشق سوپخوری

آریا بانو

روش‌تهیه
بادمجان‌ها را بشوئید و به کمک پوست‌کن از طول، به ورقه‌های نازک ببرید و در آب نمک بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبکش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. اکنون ظرف نسوزی را چرب کنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید به گونه‌ای که کف و دیواره‌ی ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجان‌ها از دیواره بلندتر باشد اکنون قدری از مایه‌ی فراهم‌کرده را روی بادمجان‌ها بریزید و یک لایه اسفناج پخته رویش بگذارید. دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه‌ی دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینک با بادمجان – که از دیواره‌ها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی که تا نیمه از آب پر کرده‌اید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرم‌کرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، خوراک را بپزید و با سس میل کنید.
روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/581954/خوراک-قالبی-بادمجان-و-پاستا-یک-غذای-متفاوت-و-لذیذ
بستن   چاپ