آریا بانو
آموزش گوشفیل؛ شیرینی خوشمزه اصفهانی برای ماه رمضان
دوشنبه 13 ارديبهشت 1400 - 10:43:34
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / آموزش گوشفیل؛ شیرینی خوشمزه اصفهانی برای ماه رمضان 
مواد لازم :
روغن جامد ... 2 قاشق غذا خوری
شیر ... نصف فنجان
تخم مرغ ... 1 عدد
بکینگ پودر ... 1 قاشق مربا خوری
شربت بار ... 2 قاشق غذا خوری
آرد ... به مقدار لازم
وانیل ... کمی
.
دستور تهیه :
ابتدا تخم مرغ و شیر و وانیل و روغن را مخلوط میکنیم بعدبکینگ پودر را اضافه می کنیم دو قاشق از شربت باراضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم. سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم.
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده نه نازک باشه نه کلفت قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 میلی متر باز میکنیم و با چاقو برش میدهیم و بعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته و گوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.
نکته :
آرد را به اندازه ای به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد وگرنه سفت میشه
در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید.
از داغ بودن روغن مطمئن بشید.
حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دو تا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید.
حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه.

مواد لازم برای شربت :
شکر ... 2لیوان
1 لیوان آب ... 1لیوان
گلوکز ... ١ق غ
زعفران ... به میزان لازم
گلاب ٢ق غ
دستور تهیه شربت :
شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه. اول شکر وآب را قاطی نکنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم وقتی شروع به جوشیدن کردن گلاب وزعفران را اضافه کرده میزاریم قوام بیاد.
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آب مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی ٨ دقیقه جوشید گلوکز را اضافه میکنیم شربت در حدود١٠ الی ١٥ دقیقه قوام طول میکشه تا قوام بیاد.
بعد از اینکه شربت خنک شد گوشفیل های سرخ شده را در شربت به مدت دو دقیقه قرار میدیم و خارج کرده و در صافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و میل کنید
از صفحه عطیه آزاد

http://www.banounews.ir/fa/News/579465/آموزش-گوشفیل؛-شیرینی-خوشمزه-اصفهانی-برای-ماه-رمضان
بستن   چاپ