آریا بانو
سوپ جو؛ سوپ همه پسند افطار
دوشنبه 13 ارديبهشت 1400 - 10:39:10
آریا بانو - خراسان / طرز تهیه سوپ جو
چی لازم داریم:
 پیاز- 2 عدد بزرگ
 مرغ - نصف سینه 
هویج رنده شده - 2 عدد متوسط 
جو پوست کنده - 300 گرم 
جعفری و گشنیز- یک پیمانه
آب‌لیمو – 1 تا 2 قاشق غذاخوری 
جو پرک - نصف پیمانه
آب غوره - به مقدار لازم
نمک، فلفل و ادویه - به مقدار لازم
 رب - یک قاشق غذاخوری
قارچ – 300 گرم
چطور بپزیم:
1-برای پختن سوپ جو باید اول جو پوست کنده و جو پرک را خیلی خوب پاک کنید و بشویید و از شب قبل یا صبح زود آن ها را بخیسانید.
2- یک پیاز کوچک را به صورت نگینی و ریز خرد و با سینه مرغ ، نمک ، فلفل ادویه کاری و زردچوبه آب پز کنید و بعد از این‌که مرغ شما پخت آن را ریز کنید و کنار بگذارید.3-به صورت جداگانه دو پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید و کمی نمک به آن اضافه و سرخ کنید تا پیازها سبک و طلایی رنگ شود.4-بعد از این ‌که پیازها کمی سرخ شد، قارچ را هم به صورت ریز خرد کنید و با یک قاشق آب‌لیمو روی حرارت بگذارید.
5- معمولاً در موقع پخت اول قارچ‌ها کمی آب می اندازد. اجازه دهید که آب آن خشک شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.6-معمولا از سبزی گشنیز و جعفری برای تهیه سوپ جو استفاده می‌ کنند و هر چه از سبزی تازه‌تری برای تهیه سوپ استفاده کنید طعم خوشمزه تری خواهد داشت.7-جو خیس خورده را با همان آبی که داخل آن خیس کرده اید به همراه پیاز داغ و مرغ ریش شده و قارچ آب‌پز شده و سبزی خرد شده و هویج رنده شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا سوپ شما جا بیفتد.
8- وقتی که محتویات سوپ جو شما آب انداخت می توانید کمی نمک، فلفل رب و آب غوره به آن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/579452/سوپ-جو؛-سوپ-همه-پسند-افطار
بستن   چاپ