آریا بانو
طرز تهیه آغوز کنا شیرینی خوشمزه و اصیل آملی
شنبه 11 ارديبهشت 1400 - 09:58:51
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / امروز قصد داریم دستور تهیه شیرینی آغوز کنا را به شما آموزش دهیم.
چی لازم داریم:
آرد برنج 3 پیمانه
آرد سفید 1/4 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
تخم مرغ (کامل) 1/5 عدد
روغن صاف یا کره 1 پیمانه
هل 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
گردو خردشده 1 پیمانه سرخالی
زعفران آب کرده غلیظ 1 قاشق سوپ خوری
چطور بپزیم:
ابتدا روغن را گرم کرده کمی که از دما افتاد با همزن میزنیم تا کمی روشن بشه حالا پودر قند رو به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن می‌زنیم تا کاملاً رنگش سفید بشه حدود 5 تا 7 دقیقه طول میکشه
حالا تخم‌مرغ رو اضافه میکنم و دوباره خوب میزنیم حدود 3 تا 5 دقیقه تا کاملا یکدست شود زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم و بعد آرد‌ها رو که الک کردیم به همراه بکینگ پودر کم کم به مواد اضافه میکنیم
وقتی خمیر لطیفی به دست بیاید گردو را اضافه میکنیم و حالا خوب ورز میدهیم ورز دادن خیلی مهمه حداقل 20 تا 30 دقیفه ورز بدهید تا خمیرتون آماده بشه حالا به انداره یه گردو کوچیک از مواد برداشته و گرد کنید و با کاتر دلخواه طرح بزنید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت15 تا 20دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی‌ها خیلی کم تغیر رنگ دهد
بعد از پختن شیرینی‌ها تا سرد شدن کامل صبر کنید و بعد از سینی خارج کنید، چون خیلی ترده خرد میشه

http://www.banounews.ir/fa/News/578699/طرز-تهیه-آغوز-کنا-شیرینی-خوشمزه-و-اصیل-آملی
بستن   چاپ