آریا بانو
آموزش تهیه کیک بادمجان شیک و مجلسی
چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400 - 22:48:03
آریا بانو - بیتوته / مواد لازم کیک بادمجان:
 بادمجان بزرگ 1 عدد 
بادمجان کوچک 2 عدد برای تزیین 
پیاز قرمز 1 عدد 
سیب زمینی بزرگ 2 عدد 
تخم مرغ 1 عدد 
ماست ساده 4 قاشق غذاخوری 
پنیر خامه‌ای 2 قاشق غذاخوری 
شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری 
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار لازم
گوجه و جعفری برای تزیین (دلخواه)
طرز تهیه کیک بادمجان شیک و مجلسی
برای طرز تهیه خوراک بادمجان قالبی دستتان باز هست و میتوانید تغییراتی بدهید مثلا از سیب زمینی خام یا پوره سیب زمینی پخته استفاده کنید. به جای شوید تازه از شوید خشک استفاده کنید .
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبی کمربندی گرد در اندازه متوسط را چرب کنید.
دو بادمجان کوچک که برای تزیین بوده را حلقه حلقه کنید. به حلقه های بادمجان نمک و فلفل زده و سپس در روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن بادمجان ها را برای تزیین کنار بگذارید.
سیب زمینی را رنده کنید و با تخم مرغ مخلوط نمایید. ماست، پنیرخامه ای و شوید خرد شده را یا سیب زمینی مخلوط کنید.
مخلوط سیب زمینی را در تابه با کمی روغن زیتون بپزید و سپس آن را کف قالب بریزید. در همان تابه مقداری روغن مایع یا زیتون ریخته و پیاز و بادمجان را که به حالت نگینی خرد کرده اید روی حرارات ملایم کمی تفت دهید تا بادمجان نرم و از حجمش کاسته شود. 
سپس، 2 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای، 1 قاشق غذاخوری شوید، 1 قاشق پودر سیر و نمک و فلفل به مقدار کافی به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید، بچشید.
در مرحله آخر مخلوط بادمجان را روی مخلوط سیب زمینی که در کف قالب ریخته بودید بریزید و سطح مواد را صاف کنید. بعد از آن سطح مواد را با حلقه های بادمجانی که اول کار سرخ کرده بودید بپوشانید. برای پخت نهایی قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گذاشته تا خوراک بادمجان آماده شود. برای تزیین می توانید مقداری جعفری یا شوید تازه خرد شده روی خوراک بریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/577223/آموزش-تهیه-کیک-بادمجان-شیک-و-مجلسی
بستن   چاپ