آریا بانو
طرز تهیه زولبیا آلبالویی
چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400 - 01:05:23
آریا بانو - زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت سفتی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی را به همراه بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها عرضه می کنند. اما پخت آن در منزل طرفداران زیادی دارد. برای تهیه زولبیا خوب و با کیفیت لازم است به یک سری نکات ریز و مهم توجه شود که در این دستور روی آن تاکید شده است. زولبیا آلبالو رنگ و طعمی متقاوت با زولبیا های ساده دارد و با استفاده از شربت آلبالو به این طعم و رنگ می رسد که می توان با پختن آن، تفاوت نسبت به زولبیا های معمولی ایجاد کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه زولبیا آلبالویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم زولبیا آلبالویی نشاسته گل (سفید و دانه درشت) 1 لیوان ماست ترش شده سه چهارم لیوان آرد سفید 1 قاشق غذا خوری خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری روغن مایع 1 قاشق مربا خوری سن ایچ آلبالو 2 قاشق غذا خوری گلاب 1 قاشق غذا خوری شربت قوام آمده به مقدار لازم مواد لازم برای شربت زولبیا شکر یک و نیم لیوان آب 1 لیوان شربت آلبالو نصف لیوان گلوکز 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه 1 قاشق چای خوری گلاب 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه زولبیا آلبالویی مرحله اول برای تهیه زولبیا با طعم آلبالویی در ابتدای کار، نشاسته و ماست و گلاب را درون یک کاسه می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مواد به خورد هم برود و نشاسته کامل در ماست حل شود. اگر بخواهیم زولبیا زعفرانی شود در همین مرحله زعفران را اضافه می کنیم. مرحله دوم سپس شربت آلبالو را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. در این مرحله آرد و روغن و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد کاملا یک دست شود. روی خمیر را سلفون می کشیم. مرحله سوم سپس حدود 4 ساعت در محیط استراحت می دهیم تا خمیر به عمل آید. مواد را درون قیف می ریزیم. غلظت مواد باید به گونه ای باشد که به راحتی از قیف رد شود و نه شل باشد و نه سفت. اگر قیف مخصوص زولبیا موجود نبود در ظرف های سس می ریزیم. مرحله چهارم در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، مواد را به صورت مارپیچی درون روغن می ریزیم. هر دفعه مواد قیف را بهم می زنیم تا ته نشین نشود. همچنین روغن باید داغ باشد. مرحله پنجم می توان برای منظم شدن زولبیا از حلقه های استیل برای شکل دادن آن استفاده کرد. وقتی که زولبیا ها طلایی شد، آن را از روغن خارج کرده و درون شهد داغ می اندازیم و حدود یک دقیقه اجازه می دهیم تا بماند تا شهد جذب زولبیا شود. مرحله ششم سپس داخل صافی می گذاریم تا شهد اضافه خارج شود. برای تهیه شربت بار ابتدا شکر و آب و شربت آلبالو را درون یک قابلمه با هم ترکیب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بدون این که هم بزنیم اجازه می دهیم تا شکر کامل حل شود. مرحله هفتم در این مرحله در این فاصله گلاب را هم اضافه می کنیم. به محض این که شربت جوش آمد، گلوکز و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود 3 تا 4 دقیقه با همین حرارت بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت سفتی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی را به همراه بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها عرضه می کنند. اما پخت آن در منزل طرفداران زیادی دارد. برای تهیه زولبیا خوب و با کیفیت لازم است به یک سری نکات ریز و مهم توجه شود که در این دستور روی آن تاکید شده است. زولبیا آلبالو رنگ و طعمی متقاوت با زولبیا های ساده دارد و با استفاده از شربت آلبالو به این طعم و رنگ می رسد که می توان با پختن آن، تفاوت نسبت به زولبیا های معمولی ایجاد کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه زولبیا آلبالویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم زولبیا آلبالویی
نشاسته گل (سفید و دانه درشت)1 لیوان
ماست ترش شدهسه چهارم لیوان
آرد سفید1 قاشق غذا خوری
خمیر مایه1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
روغن مایع1 قاشق مربا خوری
سن ایچ آلبالو2 قاشق غذا خوری
گلاب1 قاشق غذا خوری
شربت قوام آمدهبه مقدار لازم
مواد لازم برای شربت زولبیا
شکریک و نیم لیوان
آب1 لیوان
شربت آلبالونصف لیوان
گلوکز1 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه1 قاشق چای خوری
گلاب2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه زولبیا آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه زولبیا با طعم آلبالویی در ابتدای کار، نشاسته و ماست و گلاب را درون یک کاسه می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مواد به خورد هم برود و نشاسته کامل در ماست حل شود. اگر بخواهیم زولبیا زعفرانی شود در همین مرحله زعفران را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس شربت آلبالو را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. در این مرحله آرد و روغن و بکینگ پودر و خمیر مایه را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد کاملا یک دست شود. روی خمیر را سلفون می کشیم.
مرحله سوم
سپس حدود 4 ساعت در محیط استراحت می دهیم تا خمیر به عمل آید. مواد را درون قیف می ریزیم. غلظت مواد باید به گونه ای باشد که به راحتی از قیف رد شود و نه شل باشد و نه سفت. اگر قیف مخصوص زولبیا موجود نبود در ظرف های سس می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، مواد را به صورت مارپیچی درون روغن می ریزیم. هر دفعه مواد قیف را بهم می زنیم تا ته نشین نشود. همچنین روغن باید داغ باشد.
مرحله پنجم
می توان برای منظم شدن زولبیا از حلقه های استیل برای شکل دادن آن استفاده کرد. وقتی که زولبیا ها طلایی شد، آن را از روغن خارج کرده و درون شهد داغ می اندازیم و حدود یک دقیقه اجازه می دهیم تا بماند تا شهد جذب زولبیا شود.
مرحله ششم
سپس داخل صافی می گذاریم تا شهد اضافه خارج شود. برای تهیه شربت بار ابتدا شکر و آب و شربت آلبالو را درون یک قابلمه با هم ترکیب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بدون این که هم بزنیم اجازه می دهیم تا شکر کامل حل شود.
مرحله هفتم
در این مرحله در این فاصله گلاب را هم اضافه می کنیم. به محض این که شربت جوش آمد، گلوکز و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود 3 تا 4 دقیقه با همین حرارت بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

http://www.banounews.ir/fa/News/576414/طرز-تهیه-زولبیا-آلبالویی
بستن   چاپ