آریا بانو -
آخرین خبر / نحوه درست کردن
کیک یزدی
از ابتدا فر رو روشن کنید تا حسابی داغ بشه من روی 230 درجه گذاشتم
ارد : یک و نیم پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : نصف پ
ماست سفت : نصف پ
روغن مایع: نصف پ
پودر هل : نصف ق م
بکینگ پودر : دو ق م
وانیل : یک چهارم ق چ
عسل یا
شربت بار برای خوشرنگ شدنش: یک ق غ
گلاب : یک چهارم پیمانه
از صفحه آشپزی سحر
.
http://www.banounews.ir/fa/News/576255/آموزش-کیک-یزدی-خانگی-خوش-بافت-به-روش-قنادی-ها