آریا بانو
آموزش تهیه مرغ دودی خوشمزه و مجلسی
چهارشنبه 25 فروردين 1400 - 02:21:47
آریا بانو - ستاره / جوجه کباب دوست دارید؟ دوست دارید یک خورشت مرغی داشته باشید که صد برابر بیشتر از جوجه کباب عطر و طعم داشته باشد و تازه لعاب دار و خوشمزه تر هم باشد!؟ پس مرغ ذغالی یا دودی را حتما امتحان کنید؛ خصوصا اگر می پرسید افطاری چی بپزم برای مهمان! یک غذای جدید با مرغ که مشتری ثابت آن می شوید!
مواد لازم
سینه و ران مرغ5 تکه
پیاز خلال شده3 عدد بزرگ
آب3 لیوان
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زغال2 تکه
طرز تهیه مرغ دودی خوشمزه و مجلسی
در ابتدا 1-2 ساعت مرغ را به زردچوبه، نمک و کمی فلفل آغشته کنید.
سپس مرغ ها را در روغن کمی سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیازها را نازک خلالی کنید و در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شده و کمی طلایی شود.
وقتی احساس کردید نیاز به روغن دارد، کمی روغن به پیازها اضافه کنید و خیلی خوب آنها را سرخ کنید تا کاراملی شوند.
در یک تابه جداگانه، مرغ های سرخ شده را بچینید و پیاز داغ ها را روی مرغ ها بپاشید.
حالا در هر لیوان آب، 1 قاشق سس مایونز و 1 قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی مرغ ها بریزید.
کمی نمک به خورش اضافه کرده و شعله را روی ملایم قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها به آرامی در این سس پخته و لعاب دار شوند. (اگر سس مایونز حالت بریده بریده دارد نگران نباشید، به مرور حل می شود.)
وقتی آب خورش غلیظ شد و به روغن افتاد، (بعد از 2 ساعت)، زغال ها را روی شعله گاز قرار دهید تا کاملا قرمز و داغ شوند.
کنار مرغ جایی باز کنید و یک کاسه چینی یا استیل قرار دهید و زغال های داغ را درون کاسه قرار دهید.
بلافاصله چند قطره روغن مایع روی زغال بچکانید و سریع درب تابه را بگذارید تا دود ناشی از آن در غذا بپیچد.
در این فاصله درب غذا را برندارید تا دود به خوبی به غذا عطر دهد.
بعد از 5 دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ را در کنار کته سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/564301/آموزش-تهیه-مرغ-دودی-خوشمزه-و-مجلسی
بستن   چاپ