آریا بانو -
آخرین خبر / طرز تهیه فرنی پسته ای خوشمزه و مجلسی برای افطاری
مواد لازم:
اردبرنج؛3 ق غ
نشاسته ذرت:1 ق غ
شکر:5 ق غ
پودر پسته:یک سوم پیمانه
شیر:2 پیمانه
کره:1ق غ
گلاب:2 ق غ
وانیل:یک چهارم ق چ
خامه صبحانه:3تا 4 ق غ«بدلخواه»
نکات مهم:
نشاسته ی ذرت حتما بریزید برای لطافت فرنی لازمه
ارد گندم و جایگزین ارد
برنج نکنید،حتما از ارد
برنج استفاده کنید.
خامه صبحانه قابل حذفه،منتها با خامه خیلی خوش طعم تر میشه.
وقتی مواد و روی حرارت میزارید به هیچ وجه ازش غافل نشید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه و حتما هم حرارت اجاق گاز کم باشه.
تا زمانی که فرنی داغه داخل طرف سرو بریزید .
روش رو با پودر دارچین و پودر پسته یا خلال پسته و یا با پرک پسته تزئین کنید.
این مقدار برای دونفر کافیه.
از صفحه نادیاکوک