آریا بانو
نان پنیر و گردو خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
سه شنبه 24 فروردين 1400 - 06:25:04
آریا بانو - آخرین خبر / نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پنیر و گردو مانند نان های حجیم است با این تفاوت که فیلینگ آن، پنیر صبحانه و گردو است. این نان را می توان به تنهایی به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان پنیر و گردو در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان پنیر و گردو
آرد 500 گرم
پودر خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر ولرم یک سوم پیمانه
کره نصف پیمانه تخم مرغ2 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
پنیر صبحانه 250 گرم
گردوی خرد شده 100 گرم
پودر فلفل سیاه در صورت دلخواه
طرز تهیه نان پنیر و گردو
مرحله اول
برای تهیه نان پنیر خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و شکر و خمیر مایه و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا به عمل آید و کف کند. در یک کاسه جدا گانه، شیر و کره و تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که بهتر است کره را روی بخار کتری ذوب کنیم سپس اضافه کنیم. با چنگال مایه را مخلوط کرده تا یک دست شود. سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس حدود 8 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.
مرحله سوم
خمیر را درون کاسه گذاشته و روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله یک کاسه دیگر برداشته و پنیر صبحانه و گردو و فلفل در صورت دلخواه، به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. وقتی خمیر به عمل آمد، روی آن را برداشته و با دست پف آن را می گیریم. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس قالب های مافین را چرب و آرد پاشی می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
از خمیر گلوله های کوچک برداشته و بین آن پنیر قرار می دهیم و می بندیم. سپس درون هر قالب مافین، سه عدد از گلوله ها را کنار هم می گذاریم. سپس یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ را با یک قاشق از خامه صبحانه مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
سپس روی نان ها را با آن رومال می کنیم. روی نان ها را با کنجد سیاه دانه تزیین می کنیم و در طبقه وسط فر به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. برای طلایی شدن سطح خمیر، گریل فر را روشن کرده تا روی آن نیز طلایی شود.
مرحله هفتم
برای بهبود نان می توان در مواد خمیر از بهبود دهنده نان نیز استفاده کرد. وقتی نان ها پخته شد، آن ها را از فر خارج کرده تا از حرارت بیفتد. سپس از قالب در می آوریم و سرو می کنیم. می توان نان ها را بعد از پخت در فریزر قرار داد و موقع استفاده فقط نیاز به گرم کردن دارد.

http://www.banounews.ir/fa/News/563762/نان-پنیر-و-گردو-خوشمزه-و-مجلسی-به-روش-ترکیه-ای
بستن   چاپ