آریا بانو
کوکی بلغاری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
سه شنبه 24 فروردين 1400 - 06:24:58
آریا بانو - آخرین خبر / کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. یک نوع دیگر کلوچه طبخ می شود که مغز دار نیست و به آن ها کوکی گویند. کوکی بلغاری همان طور که از نام آن پیداست یک کوکی سنتی کشور بلغارستان است. این کلوچه به سادگی تهیه می شود و با دو رنگ شکلات تزیین می شود. این کوکی ها را می توان حدود 10 روز در یخچال و در ظرف در دار نگه داری کرد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکی بلغاری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی بلغاری
تخم مرغ2 عدد بزرگ
پودر شکر1 پیمانه
عسلیک چهارم پیمانه
وانیلنصف قاشق چای خوری
روغن مایعدو سوم پیمانه
آرد شیرینی4 پیمانه
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
پودر دارچین1 قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
شکلات تخته ای تلخ خرد شده1 پیمانه
شکلات تخته ای سفید خرد شده1 پیمانه
روغن مایع2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی بلغاری
مرحله اول
برای تهیه کوکی بلغاری خوشمزه در ابتدای کار، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم. آرد و جوش شیرین و نمک و دارچین را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه دیگر برداشته و تخم مرغ ها را به همراه پودر شکر درون آن می ریزیم. نکته مهمی که باید در مورد تخم مرغ ها بدانیم این است که باید نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج شود تا به دمای محیط برسد.
مرحله سوم
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی حدود 3 دقیقه خوب بهم می زنیم تا به خوبی ترکیب شود. سپس وانیل و عسل را اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در نهایت، روغن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
نرکیب آرد را کم کم به مایه تخم مرغی اضافه کرده و بهم می زنیم تا خمیر یکدستی ایجاد شود. این خمیر را حدود 10 دقیقه در محیط بیرون از یخچال استراحت می دهیم. سپس از خمیر به اندازه یک قاشق سوپ خوری برداشته و در دست گرد می کنیم.
مرحله پنجم
سپس در سینی فر با فاصله می گذاریم و فشار می دهیم تا خمیر صاف شود. سینی فر را در فر به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا با همان دمای 170 درج سانتی گراد پخته شود. وقتی لبه های کوکی ها طلایی شد، کوکی ها را از فر خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کمی صبر می کنیم تا کوکی ها به طور کامل خنک شود. سپس از روی کاغذ روغنی به آرامی جدا می کنیم. در ادامه در دو ظرف جدا گانه، هر کدام از شکلات ها را به همراه 1 قاشق چای خوری روغن مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا شکلات ها ذوب شود. سپس کوکی ها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو می کنیم و سپس روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و صبر می کنیم تا شکلات ها ببندد. سپس از روی کاغذ جدا کرده و درون ظرف مناسب می چینیم. 
منبع : cookinglsl

http://www.banounews.ir/fa/News/563759/کوکی-بلغاری-خوشمزه-و-مخصوص-به-روش-قنادی
بستن   چاپ