آریا بانو
طرز تهیه ریزوتو؛ متفاوت و جذاب
شنبه 21 فروردين 1400 - 15:52:06
آریا بانو - ایرنا / ریزوتو نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوه‌های مختلف مزه‌دار می‌شود. دانه‌های این برنج چاق‌تر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاه‌تری آماده می‌شود. با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ریزوتو مرغ و قارچ:
برنج ریزوتو350 گرم
قارچ300 گرم
مرغ300 گرم
پنیر رنده شده پارمزان 50 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
سیر چهار حبه
کره50 گرم
عصاره مرغ120 گرم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت ریزوتو مرغ و قارچ:
1. یک قابلمه بزرگ بردارید و روی حرارت کره را ذوب کنید. سیر و پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند.
2. قارچ‌ها را خرد کنید و به سیر و پیاز در حال تفت اضافه کنید.
3. برنج ریزوتو را بدون این که بشویید به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه با باقی مواد تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باید حدود یک لیوان آب جوش و عصاره مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مهم‌ترین نکته برای پخت ریزوتو این است که آب باید کم کم و همزمان با پخت ریزوتو اضافه شود. هنگام اضافه کردن آب مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، می‌توانید از مقداری پودر فلفل قرمز استفاده کنید یا مقداری فلفل قرمز تازه ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
4. در این حین، داخل یک تابه مقداری کره بریزید. مرغ را به صورت حبه‌های متوسط خرد کنید و با مقداری سیر رنده شده و نمک و فلفل تفت دهید.
5. وقتی برنج نرم شد، حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید. فراموش نکنید که ریزوتو در حین پخته شدن لعاب انداخته و حالت چسبندگی پیدا می‌کند. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا غذا استراحت کند. سپس در قابلمه را بردارید و پنیر پارمزان را اضافه کنید.
6. حالا مرغ مزه‌دار شده را روی پنیر پارمزان بریزید و غذا را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/561829/طرز-تهیه-ریزوتو؛-متفاوت-و-جذاب
بستن   چاپ