آریا بانو
طرز تهیه حلوای آجیلی
پنجشنبه 19 فروردین 1400 - 1:06:41 AM
آریا بانو - حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواهای مجلسی ، حلوای آجیلی است که از آرد گندم و نشاسته تهیه می شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد. این حلوا نیاز به تفت زیادی ندارد و با مغزیجات و ادویه جات مختلف تهیه می شود که از حلوای معمولی مقوی تر است. این حلوا نیاز به آب ندارد و درون قالب های سیلیکونی تهیه می شود که به صورت تک نفره و مجلسی سرو می گردد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه حلوای آجیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم حلوای آجیلی آرد 210 گرم پودر نشاسته گندم یا ذرت 45 گرم کافی میت 60 گرم کره 120 گرم روغن جامد 45 گرم پودر قند 150 گرم پودر هل 1 قاشق مربا خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری پسته خرد شده 45 گرم گردو خرد شده 45 گرم بادام خرد شده 30 گرم طرز تهیه حلوای آجیلی مرحله اول برای تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، آرد را الک می کنیم. یک تابه بزرگ بدون روغن برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را درون آن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ پیدا نکند. مرحله دوم سپس پودر نشاسته را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقیقه نیز با آرد تفت می دهیم. در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته و مجدد الک می کنیم تا اگر گلوله ای داخل آرد وجود دارد، حذف شود. آرد را به درون تابه بر می گردانیم. مرحله سوم سپس کافی میت و کره و روغن ذوب شده را به تابه اضافه کرده و روی حرارت فرار می دهیم تا تفت کوتاهی بخورد. نباید حرارت زیاد باشد چون کافی میت زود می سوزد. تابه را از روی حرارت بر می داریم و مغز ها و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم. مرحله چهارم سپس پودر قند را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حلوا را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می زنیم تا اگر حبابی داخل آن حبس شده است، خارج شود. حتما از قالب سیلیکونی استفاده شود. مرحله پنجم قالب سیلیکونی را درون یک سینی قرار می دهیم و مواد را درون آن می ریزیم. سپس حداقل نیم ساعت درون فریزر قرار می دهیم. بعد از آن، حلوا به راحتی از قالب خارج می شود. این حلوا بسیار خوشمزه و زیبا است.

حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع حلواهای مجلسی ، حلوای آجیلی است که از آرد گندم و نشاسته تهیه می شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد. این حلوا نیاز به تفت زیادی ندارد و با مغزیجات و ادویه جات مختلف تهیه می شود که از حلوای معمولی مقوی تر است. این حلوا نیاز به آب ندارد و درون قالب های سیلیکونی تهیه می شود که به صورت تک نفره و مجلسی سرو می گردد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه حلوای آجیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای آجیلی
آرد210 گرم
پودر نشاسته گندم یا ذرت45 گرم
کافی میت60 گرم
کره120 گرم
روغن جامد45 گرم
پودر قند150 گرم
پودر هل1 قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل1 قاشق چای خوری
پسته خرد شده45 گرم
گردو خرد شده45 گرم
بادام خرد شده30 گرم
طرز تهیه حلوای آجیلی
مرحله اول
برای تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، آرد را الک می کنیم. یک تابه بزرگ بدون روغن برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را درون آن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ پیدا نکند.
مرحله دوم
سپس پودر نشاسته را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقیقه نیز با آرد تفت می دهیم. در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته و مجدد الک می کنیم تا اگر گلوله ای داخل آرد وجود دارد، حذف شود. آرد را به درون تابه بر می گردانیم.
مرحله سوم
سپس کافی میت و کره و روغن ذوب شده را به تابه اضافه کرده و روی حرارت فرار می دهیم تا تفت کوتاهی بخورد. نباید حرارت زیاد باشد چون کافی میت زود می سوزد. تابه را از روی حرارت بر می داریم و مغز ها و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس پودر قند را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حلوا را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می زنیم تا اگر حبابی داخل آن حبس شده است، خارج شود. حتما از قالب سیلیکونی استفاده شود.
مرحله پنجم
قالب سیلیکونی را درون یک سینی قرار می دهیم و مواد را درون آن می ریزیم. سپس حداقل نیم ساعت درون فریزر قرار می دهیم. بعد از آن، حلوا به راحتی از قالب خارج می شود. این حلوا بسیار خوشمزه و زیبا است.

http://www.banounews.ir/fa/News/560207/طرز-تهیه-حلوای-آجیلی
بستن   چاپ