آریا بانو - خراسان / پخت
برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه برای پخت
برنج باید آب اضافه کنید و اغلب به این صورت اندازه گیری میشود که یک بندانگشت تا بالای
برنج باید آب باشد. ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:
1- فرمول بالا در بعضی برنجها که زمان پخت بیشتری دارند، کمی بیشتر میشود. همچنین در فرمولی دیگر به ازای هر سه لیوانبرنج ،باید چهار لیوان آب اضافه کنید ، با اولین پخت میتوانید مقدار مناسب آب را در پخت بعدی متوجه شوید (
برنج های دانه بلند خارجی آب بیشتری برای پخت نیاز دارند )
2-
برنج را خیس کنید ، سپس بشویید و داخل پلوپز بریزید وبه مقداری که لازم است آب اضافه کنید ، مقداری
روغن و نمک نیز به آب
برنج اضافه کنید ، در پلوپز را ببندید و به برق بزنید تا پلو آماده شود ، پس از پخت با پلوپز ته دیگ خوشمزه و خوش رنگی هم خواهید داشت.
3- برای داشتن ته دیگی به جز
برنج میتوانید
برنج را آبکش کنید ، مقداری
روغن و ته دیگ دلخواه ته پلوپز بریزید و
برنج آبکشی شده را اضافه کنید.