آریا بانو - ایرنا / طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش
سنتی برای تهیه
شربت خوشمزه و
سالم پیشنهاد ایرنا زندگی است.
مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:
نعناع 2 کیلو سرکه سفید نصف الی 1 پیمانه شکر 3 کیلو آب 10 ای 12 لیوان گلاب مقداری
طرز تهیه و دستور پخت
شربت سکنجبین سنتی:
1. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
2. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و
عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که
شربت را با کفگیر برداشتیم و
شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد
شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن:
1. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.
2. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.