آریا بانو
ریزه کاری های تهیه ته چین مرغ برای حرفه ای ها
شنبه 7 فروردين 1400 - 22:49:59
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / 🔴مواد مورد نیاز
تخم مرغ کامل: 4 عدد
ماست : یک و نیم پیمانه
روغن جامد: 1 پیمانه
کره: ( 2 قاشق سوپخوری)
برنج آبکش شده: 3 پیمانه
دارچین: 1 قاشق چایخوری
گل محمدی: 1 قاشق سوپخوری
گلاب: 3 قاشق سوپخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
هل ساییده: 1 قاشق چایخوری
ران یا سینه مرغ: 1 عدد
پیازداغ ریز: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری برای مزه دار کردن مرغ :1/2 قاشق چایخوری
زعفران غلیظ: 2 قاشق سوپخوری
🔴‼️عزیزان دل دقت کنید میزان
آماده شده در فیلم نصف دستور داده شده در کپشن هست
🔴دمای فر گازی 180 تا 200 درجه 45 دقیقه با فویل 15 دقیقه بدون فویل
🔴دمای فر برقی با فن 170 درجه 45 دقیقه با فویل و 15 دقیقه بدون فویل
‼️اگر پیمانه در دسترس ندارید از لیوان استفاده کنید
‼️برای پخت روی گاز درب ماهیتابه رو با فویل بپوشونید و سوراخ کنید و حدود 1 ساعت اجازه بدید تا بپزه فقط دقت کنید که حرارتتون متوسط باشه
‼️فرق بین پخت اجاق گاز و فر به رنگ روی ته چین هست در پخت با اجاق گاز روی تهچین قهوه ای میشه ولی داخل فر روی تهچین طلایی رنگ هست ولی وسیله پخت در بافت تهچین هیچ تاثیری نداره
‼️پیمانه برنج رو 150 تا 200 گرم در نظر بگیرید
‼️به ازای هر یک پیمانه برنج آبکش شده یه زرده و یا به ازای هر یک و نیم پیمانه برنج آبکش شده یک تخم مرغ کامل در نظر بگیرید. .
منبع صفحه @anipaz.ir

http://www.banounews.ir/fa/News/552680/ریزه-کاری-های-تهیه-ته-چین-مرغ-برای-حرفه-ای-ها
بستن   چاپ