آریا بانو
پیتزا کالزونه خوشمزه و محبوب به روش ایتالیایی
سه شنبه 3 فروردين 1400 - 16:42:28
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / طرز تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی
مواد لازم خمیر :
خمیر مایه : 1 ق چ
شکر : 1 ق چ
نمک : 1 ق چ
اب ولرم : 1 لیوان
ارد : 3 لیوان
روغن : 5 ق غ
خمیر مایه و آب ولرم و شکر رو مخلوط کن ده دقیقه اجازه بده به عمل بیاد.
حالا ارد و روغن و نمک رو با خمیر مایه به عمل اومده مخلوط کن تا یه خمیر لطیف بدست بیاد.
خمیرو حسابی ده دقیقه ورز بده
نکته خمیر هایی که مخمر دارن اینه که باید حسابی ورز داده بشه
در ظرف رو ببند یه پارچه بنداز روش یک ساعت اجازه بده استراحت کنه
تاپینگ پیتزا:
هاتداگ : 2 عدد
قارچ : 4،5 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
کالباس : 200 گرم
پنیر پیتزا : 300 گرم
بعد از پیچوندن خمیر رومال یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری زعفرون بزن
برای این میزان خمیر دوتا پیتزا کالزون بدست میاد
من مواد رو چند برابر کردم
سینی تو فر از قبل گرم شده یک ربع با دمای 220 درجه
از صفحه خوشمزه باز

http://www.banounews.ir/fa/News/550492/پیتزا-کالزونه-خوشمزه-و-محبوب-به-روش-ایتالیایی
بستن   چاپ