آریا بانو - سرآشپز پاپیون / در مطلب زیر طرز تهیه بادمجان
کباب مازندرانی را به شما آموزش میدهیم.
امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان
کباب مازندرانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
بادمجان 6 عدد
پیاز 3 عدد
انار (خشک شده) 1/2 پیمانه
رب نارنج 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را
پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و در آب 2دقیقهای میجوشانیم و بعد میگذاریم در آبکش یک
ساعت بمانند تا تلخابش گرفته شود.
سپس در ظرفی مناسب پیازداغ کرده و، ناردون (انار خشک شده)، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم؛ و شعله را خاموش میکنیم.
بادمجانها را خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در
روغن داغ شده آنها را سرخ میکنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود.
برای آمادهسازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجانها میریزیم.
سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را میگذاریم تا سس غلیظ و بادمجانها پخته شوند.
سایر نکات
بادمجان
کباب از غذاهای بسیار معروف و خوشمزه مازندران است که در سایر استانهای شمالی هم طبخ میشود این غذا هم سریع آماده میشود و هم فوق العاده خوشمزه است.
اگر به ناردون دسترسی ندارید از انار دان شده استفاده کنید.
اگر این غذا در فر پخته شود خوشمزهتر و زیباتر خواهد شد.
برای زیباتر شدن غذا میتوانید بادمجان را با
پوست استفاده کنید.
اگر رب نانرنج ندارید از رب آلوچه یا رب انار ترش استفاده کنید.