آریا بانو
نان مغزدار با خمیر هزارلایه یوفکا
یکشنبه 17 اسفند 1399 - 8:06:17 AM
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / داخل خمیر را با هر سسی می توانید پر کنید
مواد لازم برای خمیر یوفکا یا فیلو به روش ساده
روغن نباتی:60میلی لیتر(4قاشق غذاخوری)
آب:210میلی لیتر(1لیوان منهای 2قاشق غذاخوری)
نمک:1چهارم قاشق چایخوری
آرد:2و 2سوم لیوان(270گرم)
سرکه:1قاشق چایخوری(5میلی لیتر) 

آریا بانو

طرز تهیه خمیر یوفکا یا فیلو به روش ساده
آرد را با نمک مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود.
بعد آب ، روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید و کم کم به آرد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید اگر خمیر بدست آمده مقدار بیشتری نیاز به آب داشت به آن آب اضافه میکنیم .
این کار را میتوانید در غذاساز نیز انجام دهید.
خمیر بدست آمده نباید به دست بچسبد و باید مانند توپ باشد .در کل ورز دادن خمیر نیم ساعت طول میکشد .
خمیر آماده شده و توپی شکل شده را داخل کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون و یا کیسه نایلون کاملا بپوشانید و در داخل یخچال به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید .
بهتر است خمیر را داخل سلفون چرب شده بپیچید تا ظرف ،سپس خمیر را بعد از یک ساعت و نیم استراحت از داخل یخچال بیرون بیاورید و به مدت 2 دقیقه مجددا ورز دهید .
کاسه را دوباره چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و سر آن را بپوشانید و دوباره 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خمیر کاملا سبک شود.
برای درست کردن خمیر یوفکا باید به اندازه یک گردو از خمیر جدا کنید و با وردنه آن را خیلی نازک باز کنید طوری که بتوان آن طرف آن را دید.
بین لایه های خمیر باید پودر قند بپاشید تا به هم نچسبد.بهترین آرد هم برای درست کردن این خمیر ، آرد کتان غیر سفید است .
همچنین از آرد گندم کامل و ساده و یا آرد ذرت هم میتوان استفاده کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/538142/نان-مغزدار-با-خمیر-هزارلایه-یوفکا
بستن   چاپ