آریا بانو
با طرز تهیه روت افغانستانی آشنا شوید
جمعه 15 اسفند 1399 - 12:30:38
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / ، این روزها غذاها و شیرینی های محلی افغانستانی در بین غذاها و شیرینی های مدرن و غربی جایگاه سابق خودشان را حفظ کرده و علاقه مندان خاص خود را دارند .
«روت جواری» یکی از شیرینی های محلی مردم افغانستان است که نقش اصلی را در این شیرینی آرد جواری(آرد ذرت) ایفا می کند.
در ادامه، با طرز تهیه این شیرینی مزه دار و پر طرفدار آشنا می شوید:
مواد لازم :
آرد جواری 2 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غذا خوری
بوره(شکر)1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
هل 1 قاشق چای خوری
نمک یک گرم
وانیلین شکر 1 قاشق غذاخوری
کنجد و سیاه دانه برای تزیین 
در ابتدا 1 پیمانه بوره را به همراه 2 عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن در ظرف می ریزیم. 
سپس هل، نمک و وانیلین شکر را به مواد مایع اضافه کرده و خوب باهم مخلوط می کنیم.
در ادامه آرد جواری و آرد سفید را به همراه بیکینگ پودر را به مایع اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. اجازه می دهیم خمیر به دست آمده 15 دقیقه استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر آن را در قالب کیکی که از پیش با روغن چرب کرده ایم می اندازیم و خوب پهن می کنیم و سطح آن را با مقداری شیر می پوشانیم .
اکنون نوبت اضافه کردن سیاه دانه و کنجد است.
سپس با پنجه ای(چنگال) سطح روت را سوراخ کرده تا روت جواری خوب بتواند پف کند.
اکنون زمان آن رسیده که قالب را به درون فر گذاشته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه بگذاریم تا آماده گردد.
روت جواری حاضر است تا به اندازه های دلخواه تقسیم و با چای سبز نوش جان شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/536669/با-طرز-تهیه-روت-افغانستانی-آشنا-شوید
بستن   چاپ