آریا بانو - شکر پاره یکی از
شیرینی هایی است که برای میهمانی های نوروزی بسیار مناسب است. طرز تهیه شکرپاره بسیار ساده و به شرح زیر است
شکر پاره
مواد لازم برای تهیه شکر پاره
آرد : 2 لیوان
تخم مرغ : یک عدد
پودر قند : 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
کره : 100 گرم
زرده تخم مرغ : برای روی
شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری
شهد آماده شده : یک لیوان
طرز تهیه شکر پاره
ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.
آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخممرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیمسانتی باز کنید.
با قالبهای کوچک، مخصوص
شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای 160 درجه سانتیگراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
روی آنها را زرده تخممرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.
شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آنها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا
شربت به خورد
شیرینی برود و جذب شود.
با
شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا
شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
Seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir