آریا بانو
طرز تهیه چیکن پیکاتا
پنجشنبه 14 اسفند 1399 - 23:19:20
آریا بانو - شبکه آشپزی/ در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه چیکن پیکاتا را به شما آموزش دهیم.
 امروز قصد داریم دستور تهیه چیکن پیکاتا را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
نمک و فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری آرد کامل
3 قاشق چایخوری روغن زیتون
نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
یک قاشق چایخوری سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری کیپر
یک قاشق غذاخوری کره
سیب زمینی سرخ کرده برای تزئین
طرز تهیه:
1- سینه‌های مرغ را نمک و فلفل بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید.
2- دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید و سینه‌های مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. 2 دقیقه برای هر طرف کافی است. سینه‌ها را داخل ظرف بگذارید و حرارت زیر تابه را کم کنید.
3- باقی روغن را اضافه کنید و سیر‌ها را تفت دهید. آب مرغ، آب لیمو و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت جوش بخورند تا کمی غلیظ شوند. حدود 3 دقیقه کافی است. سپس، سرکه، جعفری و کیپر را اضافه کنید. در آخر نیز کره را اضافه کنید.
4- مرغ را با سس سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/536509/طرز-تهیه-چیکن-پیکاتا
بستن   چاپ