آریا بانو
حلوا بوتیکی؛ دسر ایرانی متفاوت و جذاب
پنجشنبه 14 اسفند 1399 - 17:00:54
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / از عطر و طعم و مزه این حلوا نگم براتون، فوق العاده خوشمزه اس، مخصوصاً وقتی که طعم آرد نخودچی زیر زبون حس میشه، تازه اگر هم قالب سیلیکونی ندارید میتونید داخل کپسول های روغنی کوچولو بریزید یا داخل ظرف بریزید بعد از اینکه خودش رو گرفت برش بزنید.
مواد لازم:
_آرد 2 لیوان
_آرد نخودچی 1 لیوان
_کره 200 گرم (وزن روشون نوشته شده)
_پودر قند 1 لیوان یکم کمتر (پر نکنید)
_پودر هل نصف قاشق مربا خوری
_شکلات شیری 2تا 50 گرم
_شکلات کاکائویی 50 گرم (وزن روشون نوشته شده)
_زعفرون دم کرده ی غلیظ 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد سفید رو 10 دقیقه روی حرارت تفت بدید تا خامیش گرفته شه، بعد آرد نخودچی اضافه کنید و مجدد 5 دقیقه تفت بدید و بعد از روی حرارت بردارید و یک دور الک کنید تا یکدست بشه. داخل ماهیتابه کره رو آب کنید و بعد آرد الک شده رو اضافه و خوب ترکیب کنید. سپس پودر قند الک شده و پودر هل رو بریزید بعد از روی حرارت بردارید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید، به یک ظرف پنجاه گرم شکلات کاکائویی که از قبل روی حرارت غیر مستقیم آب کردید، به ظرف دیگه 50 گرم شکلات شیری آب شده و به ظرف دیگه مجدد 50 گرم شکلات شیری آب شده بزنید
حالا شما یک رنگ کاکائویی دارید و دو رنگ شیری.
یکی از این شیری ها رو بذارید کنار و اون یکی رو برای این که رنگی بشه، میتونید از زعفران غلیظ شده(زرد رنگ) یا پودر پسته(سبز رنگ) یا پودر گل محمدی خشک شده(صورتی رنگ) استفاده کنید.
بعد همینطور داغ داغ داخل قالب سیلیکونی بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید وقتی خودشو گرفت به راحتی می تونید جدا کنید.
 اگه مواد سرد شد مجددا حرارت بدید تا بشه در قالب ریخت.
برای اینکه روی حلوا حفره ایجاد نشه بعد از اینکه حلوا رو ریختین توی قالب چند بار قالب رو تکان دهید و از سمت بالا به پایین روی میز و یا زمین پرتاب کنید که حفره ها پر بشه.
زعفرون اضافه کنید امکان داره مواد از حالت منسجم بودن خارج بشه و پودری بشه که در این صورت کمی از شکلات 
از صفحه شیما رسول زاده

http://www.banounews.ir/fa/News/536315/حلوا-بوتیکی؛-دسر-ایرانی-متفاوت-و-جذاب
بستن   چاپ