آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسل را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
گوشت سینه مرغ 350 گرم
سفیده تخم مرغ زده شده 2 عدد
عسل 1 قاشق سوپخوری
برشتوک 2 فنجان
فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده، سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل میغلطانیم، تا کاملا روی مرغها را بپوشاند.
هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید.
پس از آماده شدن میتوانید مرغها را با سس عسل (که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل، 4 قاقشق چایخوری سس خردل، و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
منبع:شبکه آشپزی