آریا بانو
آموزش تهیه شیرینی رزت
پنجشنبه 14 اسفند 1399 - 00:59:57
آریا بانو - آخرین خبر / شیرینی رزت کره ای، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. و می توان با تهیه خمیر آن، در سه طعم پسته و فندق قهوه و لیمویی تهیه نمود. این شیرینی تخم مرغ ندارد و می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.
مواد لازم شیرینی رزت
کره250 گرم
پودر قند50 گرم
آرد260 گرم
پودر فندق1 قاشق غذاخوری
قهوه درشت شده1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت75 گرم
نمک1 پنس
پودر پسته1 قاشق غذاخوری
گل محمدی آسیاب شده1 قاشق چایخوری
هل¼ قاشق چایخوری
عصاره لیمو زرد1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش¼ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی زردچند قطره
دستور پخت شیرینی رزت
مرحله اول
برای تهیه شیرینی رزت کره ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم تا نرم شود. یک کاسه بر می داریم. کره و پودر قند را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
سپس آرد و نشاسته ذرت و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. کف سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. خمیر را سه قسمت می کنیم. قسمت اول را پسته و هل و گلاب و کمی رنگ سبز می زنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
قسمت دوم را قهوه و پودر فندق می زنیم و مخلوط می کنیم. خمیر سوم را هم عصاره لیمو همراه با آبلیمو و رنگ زرد می زنیم و مخلوط می کنیم. خمیر ها را جدا گانه در قیف با ماسوره ستاره بزرگ می ریزیم و روی سینی فر شکوفه می زنیم.
مرحله چهارم
شکوفه ها را با پودر پسته و دانه قهوه تزیین می کنیم و یک ربع در یخچال استراحت می دهیم. سپس داخل فر گرم شده می گذاریم تا با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت ده تا 12 دقیقه با تا زمانی که اطراف آن کمی طلایی شد، بپزد.
منبع chishi.ir

http://www.banounews.ir/fa/News/535755/آموزش-تهیه-شیرینی-رزت
بستن   چاپ