آریا بانو
تاپو نان محلی قشقایی با روش پخت سنتی بانوان عشایر
دوشنبه 11 اسفند 1399 - 15:18:25
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یک نان خوشمزه دیگه که عشایر قشقایی به عنوان میان وعده و یا صبحانه می خورند، البته بهش تاپو هم میگن.جالبه که شبیه همین نان را در پاوه کردستان دیدیم به نام شلکینه که در همین پیج هست و میدونم که بختیاری های عزیز هم شبیه این نان رو دارند .
سیاه دانه، بادیان و ادویه داره و تا داغه کره محلی هم بهش می مالند و با کمی شکر همونطور تازه و داغ می خورند.
اگر شما هم شبیه این نان رو دیدید و اسم دیگه ای داره ممنون میشم به ما معرفی کنید در همین عشایر دو جور از این نان اسم بردند هم شل شلک گفتند هم تاپو
از صفحه دورنیست

http://www.banounews.ir/fa/News/533961/تاپو-نان-محلی-قشقایی-با-روش-پخت-سنتی-بانوان-عشایر
بستن   چاپ