آریا بانو
طرز تهیه توپک مرغ لذیذ و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن این غذا
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 18:12:36
آریا بانو - آرگا / توپک مرغ به عنوان یک پیش غذای بسیار خوشمزه و عالی محسوب می شود که با مواد ساده ای تهیه می شود و برای مهمانی و دور همی ها خیلی راحت می توانید آن را تهیه کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه توپک مرغ را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
 اگر شما نیز به دنبال یک پیش غذای عالی و ساده هستید بهتر است توپک مرغ را امتحان کنید بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید تا در کنار اعضای خانواده تان این پیش غذای عالی را تهیه و نوش جان کنید.

آریا بانو


مواد لازم :
تخم مرغ : یک عدد
سینه مرغ : یک عدد کامل
نمک : به میزان دلخواه
آرد سفید قنادی : چهار قاشق غذا خوری
پنیر چدار : سی گرم
جعفری تازه خرد شده : سه قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار لازم
پودر سوخاری : چهار قاشق غذا خوری
پیاز متوسط : یک عدد
فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پاپریکا: به میزان دلخواه

آریا بانو


طرز تهیه توپک مرغ بسیار خوشمزه
در روش تهیه توپک مرغ ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده کرده یا با میکسر پوره کرده و آب آن را بگیرید سپس فیله مرغ را به همراه پودر سیر، فلفل قرمز، پودر پاپریکا و ادویه ها داخل میکسر بریزد تا پوره شود.
حالا به فیله مرغ پوره شده جعفری و پیاز آب گرفته را بیفزایید سپس به آن یک قاشق آرد سفید و سوخاری نیز اضافه کرده و با کمک همزن یا میکسر به مدت سه تا چهار تا دقیقه اجازه دهید به خوبی با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعدی از مواد حاصل به اندازه یک گردو برداشته و با کمک انگشت باز کنید و پنیر چدار را به اندازه یک سانتی متر در یک سانتی متر برش داده و داخل توپک ها بگذارید.
حالا توپک را به شکل گرد درست کرده به گونه ای که پنیر در مرکز آن ها باشد و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل یخچال بماند.
در این مرحله از نحوه تهیه توپک مرغ حالا تخم مرغ را داخل یک کاسه شکسته و به منظور یکدست شدن آن را با چنگال هم بزنید.
حالا توپک ها را داخل آرد سفید غلتانده به گونه ای تمام سطح آن ها به آرد آغشته شود سپس داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید.
حالا مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب ریخته به اندازه ای که توپک ها داخل آن غوطه ور باشند سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و بعد از داغ شدن روغن، توپک ها را یکی یکی داخل آن قرار دهید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه توپک مرغ پس از سرخ شدن توپک ها بر روی حرارت ملایم به منظور گرفتن روغن اضافی، آن ها را بر روی دستمال قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
1. توپک ها باید به اندازه گردو و هم چنین هم اندازه باشند.
2. این غذا را می توانید به عنوان ناهار، شام و پیش غذا نوش جان کنید.
3. با مقدار مواد گفته تقریبا پانزده عدد توپک مرغ می توانید تهیه کنید.
4. توپ مرغ را می توانید در ماه مبارک رمضان به عنوان سحری و افطاری نیز نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/530963/طرز-تهیه-توپک-مرغ-لذیذ-و-نکات-مهم-برای-خوشمزه-تر-شدن-این-غذا
بستن   چاپ