آریا بانو
سُس عسل و خردل؛ چاشنی خوشمزه و متفاوت
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 18:12:36
آریا بانو - مردمان / تندی خردل این سُس را به چاشنی بسیار مناسب برای سبزیجات تلخ‌تر مثل انواع کاسنی و اندیو تبدیل می‌‌کند. همچنین می‌توانید آن را همراه سبزیجات کرانچی مثل رازیانه و نان گندم کامل استفاده کنید.
مواد لازم:
1 حبه سیر، له‌شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 و نیم قاشق مرباخوری خردل
1/2 قاشق مرباخوری عسل
1/8 قاشق چایخوری نمک
پودر فلفل تازه، به میزان لازم
1/3 لیوان روغن‌زیتون
دستور تهیه:
سیر، سرکه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در کاسه‌ای کوچک با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را به تدریج به آن افزوده و هم بزنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/530962/سُس-عسل-و-خردل؛-چاشنی-خوشمزه-و-متفاوت
بستن   چاپ