آریا بانو
آموزش تهیه کباب لوله‌ای ترکیه ای در خانه
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 12:22:54
آریا بانو - تبیان / چی لازم دارم؟
گوشت چرخ‌کرده 500 گرم
بلغور ریز کوفته‌ای 1/4 پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
سیر دو حبه
گوجه‌فرنگی پوره شده یک پیمانه
زیره سبز یک قاشق چای‌خوری
نعناع خشک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
گشنیز پنج شاخه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازم
چه طور بپزم؟
* بلغور را در کــاسه‌ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
* سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
* مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.
چه طور سس آماده کنم؟
* یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
* رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
* گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.
* برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/530737/آموزش-تهیه-کباب-لوله‌ای-ترکیه-ای-در-خانه
بستن   چاپ