آریا بانو
تزئین پیتزا پپرونی به شکل گل رز
سه شنبه 5 اسفند 1399 - 13:27:33
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / گل رز پیتزا Pepperoni ، مناسب برای روز ولنتاین. دستور العمل را دنبال کنید
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
- خمیر پیتزای آماده را بیرون بگذارید یا آن را باز کنید (من از خمیر پیتزای آماده شده استفاده می کنم زیرا تمایل دارد از خمیر پیتزای خانگی پخت و پز بیشتری بپزد ، که برای این دستور غذا بهتر است).
- مقداری آرد همه منظوره بپاشید و آن را صاف یا کمی صاف تر از حالت حلقه پهن کنید.
- پیتزا را از طول به صورت برش های بلند به ضخامت 2 اینچ (مانند خط کش) برش دهید.
- هر یک از برش های موزارلا را به ⅓ قطعه برش دهید.
- پپرونی را از وسط برش دهید تا شبیه نیم ماه شود.
- برش های پنیر موزارلا را روی خمیر قرار دهید.
- یک خط سس پیتزا در قسمت پایین پنیر موزارلا اضافه کنید.
- یک قطعه پیتزا پپرونی در قسمت بالای ورقه موزارلا روبروی خط سس قرار دهید. همچنان برشهای دیگری از پپرونی را که در طول خمیر همپوشانی دارند اضافه کنید.
- از یک انتها شروع کنید ، خمیر را بالا نگه دارید و برشهای پپرونی را در جای خود نگه دارید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
- هر گلاب رول شده را به یک سینی مافین اضافه کنید. مقداری پونه کوهی بپاشید و تقریباً به مدت 15 دقیقه آن را بپزید.
منبع صفحه @cook.baman

http://www.banounews.ir/fa/News/529207/تزئین-پیتزا-پپرونی-به-شکل-گل-رز
بستن   چاپ