آریا بانو
پاستای فِتای گوجه و قارچ
سه شنبه 5 اسفند 1399 - 12:09:18
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / الان مدل های مختلف پاستای فتا ترند شده حتی بعدش با پنیر های مختلف هم امتحان شد. شما هم برید توی کارش با هر پنیری که در دسترس تون هست یا هر سبزیجاتی که توی یخچال دارید
راحت ، سریع و فوق العاده خوشمزه 
پاستای فِتای گوجه و قارچ
500 گرم گوجه گیلاسی
250 گرم پاستا
200 گرم پنیر فتا
250 گرم قارچ
سیر 3 عدد له شده
1/4 ق چ فلفل کوبیده
1/2 ق چ پوست لیمو‌ترش
2 ق غ روغن زیتون
نمک و فلفل
برای تزیین
2 ق غ زیتون خرد شده
2 ق غ ریحون خرد شده
1 ق غ نعنای تازه خرد شده
طرز تهیه
فر رو روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید
قالب پنیر فتا رو وسط ظرف بگذارید .
گوجه گیلاسی ها ، قارچ های از وسط برش خورده، سیر ، فلفل کوبیده ، نمک و فلفل و پوست لیموترش رو دورِ پنیر و روش میریزیم و روغن زیتون رو روی مواد میریزیم و داخل فر به مدت 35 دقیقه میگذاریم .
در همین حین پاستامون رو طبق بسته میپزیم .
ظرف رو که از فر بیرون اوردیم مواد رو با هم قاطی میکنیم و پاستا به علاوه ریحون ،نعنای خرد شده و زیتون ها رو داخلش هم میزنیم.
از اب پاستا همیشه نگه دارید که اگر پاستا با موادتون خشک بود اروم بهش کمی اضافه کنید .
نوش جان.
منبع صفحه cookingwithleyla

http://www.banounews.ir/fa/News/529135/پاستای-فِتای-گوجه-و-قارچ
بستن   چاپ