آریا بانو
عصرانه/ آموزش شیرینی زبان گربه ای خوشمزه و لذیذ
دوشنبه 4 اسفند 1399 - 16:00:46
آریا بانو - آخرین خبر / شیرینی زبان گربه به دلیل شکل ظاهری، این اسم روی شیرینی گذاشته شده.
چی لازم داریم:
آرد قنادی
100 گرم
کره
60 گرم
شکر
60 گرم
تخم مرغ
2 عدد
وانیل‏
1/2 قاشق چای خوری
چطور بپزیم:
1
تخم مرغ، شکر و وانیل را باهم زن خوب هم میزنیم.کره را اضافه میکنیم،بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، آرد را با الک کردن به مواد می افزاییم، باهمزن یا لیسک(فرقی ندارد) تا بدست آمدن خمیری بسیار لطیف مخلوط میکنیم.
2
خمیر بدست آمده را درون قیف ریخته و در سینی فری که چرب و آرد پاشی شده به شکل نخ سیگار به طول انگشت شستِ دستتان با فاصله از هم میچینیم و درفری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد داغ کرده ایم به مدت13 تا 15 دقیقه تا طلایی شدن زیر شیرینی ها میپزیم.
سایر نکاتشیرینی زبان گربه
به محض پختن، شیرینی ها را سریع از فر خارج کنید.
به جای چرب کردن سینی فر، میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
از کره گیاهی (مارگارین) هم میتوان به جای کره حیوانی استفاده کرد.
میتوانید مواد را به تنهایی با قیف درون سینی بچینید یا ماسوره بزنید،فرقی نمیکند.سعی کنید شیرینی را به قطر 1 سانت بزنید.
بعد از پخت، شیرینی ها پهن میشنود.
اگر قیف نداشتید، خمیر را دورن ظرف سس مایونز ک دربِ آن سوراخ دارد بریزید.
دمای فرها با هم متفاوت است لذا زمان پخت ممکن است کم یا زیاد شود.
از شکلات آب شده میتوانید برای تزئین شیرینی استفاده کنید.
بااین دستور حدود 40 عدد شیرینی تهیه میشود.

http://www.banounews.ir/fa/News/528325/عصرانه--آموزش-شیرینی-زبان-گربه-ای-خوشمزه-و-لذیذ
بستن   چاپ