آریا بانو
خوشمزه ترین روش پخت کوفته ریزه مرغ و گردو
يکشنبه 3 اسفند 1399 - 19:52:34
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / کوفته ریزه مرغ و گردو
چی لازم داریم:
گوشت مرغ چرخ شده
500 گرم
نان تست
1 ورق
گشنیز
1 دسته
پیاز
1 عدد
آرد
2 قاشق غذا خوری
مغز گردو
2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز)
1 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز
1 قاشق مربا خوری
روغن مایع
به مقدار لازم
چطور درست کنیم:
1
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2
گشنیزها را پاک کرده و تنها برگ‌های آن را ریز خرد کنید.
3
پیاز را ریز رنده کنید.مغز گردو را بدون روغن داخل تابه روی حرارت کم تفت دهید.
4
گوشت مرغ چرخ شده، پیاز، نان تست خردشده، مغز گردو خردشده، گشنیز، زیره و پاپریکا را با هم مخلوط نمایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
5
به اندازه یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را بردارید و هر یک را در سینی قرار دهید و به مدت 1 ساعت سینی را در یخچال قرار دهید.
6
آرد را در بشقاب بریزید و نیمی از کوفته‌ها را در آن بغلتانید تا کامل با آرد پوشانده شوند.
7
در یک تابه با دیواره بلند روغن بریزید؛ به صورتی که تا ارتفاع 1 سانتی متری از کف ظرف بالا بیاید. کوفته ها را در روغن بیندازید و به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که داخلشان کامل پخته شود با حرارت ملایم سرخ کنید و در این فاصله آنها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.
8
کوفته‌های سرخ شده را در ظرفی که در آن دستمال آشپزخانه انداخته اید قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و بقیه آنها را نیز به همین ترتیب سرخ نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/527655/خوشمزه-ترین-روش-پخت-کوفته-ریزه-مرغ-و-گردو
بستن   چاپ