آریا بانو
آموزش تهیه شیرینی زبان گربه
شنبه 2 اسفند 1399 - 19:15:18
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم شیرینی زبان گربه
آرد قنادی100 گرم
کره60 گرم
شکر60 گرم
تخم مرغ2 عدد
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی زبان گربه
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
تخم مرغ، شکر و وانیل را باهم زن خوب هم میزنیم.کره را اضافه میکنیم،بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، آرد را با الک کردن به مواد می افزاییم، باهمزن یا لیسک(فرقی ندارد) تا بدست آمدن خمیری بسیار لطیف مخلوط میکنیم.
2
خمیر بدست آمده را درون قیف ریخته و در سینی فری که چرب و آرد پاشی شده به شکل نخ سیگار به طول انگشت شستِ دستتان با فاصله از هم میچینیم و درفری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد داغ کرده ایم به مدت13 تا 15 دقیقه تا طلایی شدن زیر شیرینی ها میپزیم.
سایر نکاتشیرینی زبان گربه
به محض پختن، شیرینی ها را سریع از فر خارج کنید.
به جای چرب کردن سینی فر، میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
از کره گیاهی (مارگارین) هم میتوان به جای کره حیوانی استفاده کرد.
میتوانید مواد را به تنهایی با قیف درون سینی بچینید یا ماسوره بزنید،فرقی نمیکند.سعی کنید شیرینی را به قطر 1 سانت بزنید.
بعد از پخت، شیرینی ها پهن میشنود.
اگر قیف نداشتید، خمیر را دورن ظرف سس مایونز ک دربِ آن سوراخ دارد بریزید.
دمای فرها با هم متفاوت است لذا زمان پخت ممکن است کم یا زیاد شود.
از شکلات آب شده میتوانید برای تزئین شیرینی استفاده کنید.
بااین دستور حدود 40 عدد شیرینی تهیه میشود.

http://www.banounews.ir/fa/News/525870/آموزش-تهیه-شیرینی-زبان-گربه
بستن   چاپ