آریا بانو - آریا / ز مان آماده سازی مواد: 15 دقیقه
زمان پخت: 1
ساعت و 30 دقیقه
آماده سازی مواد تا سرو : 1
ساعت و 45 دقیقه
چی لازم دارم:
1/2 فنجان بادام زمینی خلال
2 فنجان آب مرغ پخته
1/2 فنجان
برنج قهوهای خام
1/2 فنجان
برنج وحشی(سیاه) خام
3 قاشق سوپخوری کره
3 عدد
پیاز خرد شده به ابعاد 1و نیم سانتی
1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای
1 فنجان کرن بری خشک شده
2/3 فنجان قارچ تازه و خرد شده
1/2 قاشق چایخوری عصاره پرتقال
نمک و فلفل جهت مزهدار کردن
همه موارد را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد
چطور بپزم:
بادامها را روی کاغذ فر خشک قرار دهید، نیازی نیست که کاغذ را چرب کنید. در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.
آب مرغ،
برنج قهوهای و
برنج جنگلی را در قابلمهای با هم مخلوط کنید و بگذارید تا بپزند. دمای زیر اجاق گاز را کم کنید، درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه پخته شوند تا زمانی که برنجها تقریبا نرم شده و آب مرغ جذب برنجها شود.
در قابلمهای متوسط، کره را در دمای نسبتا بالا ذوب کنید. پیازها و شکر قهوهای را اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا کره جذب پیازها و شکر شود و پیازها تغییر رنگ دهند و نرم شوند. درجه حرارت گاز را کم کنید و پیازها را به مدت 20 دقیقه دیگر سرخ کنید تا اینکه به رنگ کاراملی بدل شوند.
کرنبریها و قارچ را تفت دهید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزند تا کرنبریها پف کنند. بادام و عصاره پرتقال را اضافه کنید و تفت دهید، سپس این مخلوط را به برنجهایی که از قبل پخته بودید اضافه نمائید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعمدار شوند.