آریا بانو
چیپس گلابی جایگزین سالم برای چیپس‌های صنعتی
چهارشنبه 29 بهمن 1399 - 06:11:25
آریا بانو - گلابی طعم شیرینی دارد. از این رو، اگر می‌خواهید مصرف شکرتان را کاهش بدهید، گلابی گزینه خوبی برای برطرف‌کردن میلتان به خوردن شیرینی‌های مصنوعی و ناسالم خواهد بود. چیپس گلابی مواد موردنیاز برای تهیه چیپس گلابی: تعدادی گلابی سفت و نارس؛ پودر دارچین (اختیاری). طرز تهیه چیپس گلابی: ابتدا گلابی‌ها را نازک برش بزنید؛ روی یک سینیِ فر کاغذ شیرینی‌پزی (کاغذ مومی) قرار بدهید. گلابی‌ها را به‌طور منظم روی سینی بچینید و رویشان پودر دارچین بریزید؛ گلابی‌‌ها را 90 دقیقه در دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی‌گراد) فر بپزید. سپس گلابی‌ها را زیرورو بکنید و به پختن ادامه بدهید. باید گلابی‌ها تیره شوند و اطرافشان موج‌دار بشود، پس باید حدودا 60 تا 90 دقیقۀ دیگر نیز در فر باقی بمانند؛ گلابی‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند؛ می‌توانید چیپس گلابی‌تان را در ظرف‌های مقاوم در برابر نفوذ هوا، یک هفته نگهداری بکنید. چیپس گلابی چیپس گلابی

گلابی طعم شیرینی دارد. از این رو، اگر می‌خواهید مصرف شکرتان را کاهش بدهید، گلابی گزینه خوبی برای برطرف‌کردن میلتان به خوردن شیرینی‌های مصنوعی و ناسالم خواهد بود.
چیپس گلابی مواد موردنیاز برای تهیه چیپس گلابی:
تعدادی گلابی سفت و نارس؛ پودر دارچین (اختیاری). طرز تهیه چیپس گلابی:
ابتدا گلابی‌ها را نازک برش بزنید؛ روی یک سینیِ فر کاغذ شیرینی‌پزی (کاغذ مومی) قرار بدهید. گلابی‌ها را به‌طور منظم روی سینی بچینید و رویشان پودر دارچین بریزید؛ گلابی‌‌ها را 90 دقیقه در دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی‌گراد) فر بپزید. سپس گلابی‌ها را زیرورو بکنید و به پختن ادامه بدهید. باید گلابی‌ها تیره شوند و اطرافشان موج‌دار بشود، پس باید حدودا 60 تا 90 دقیقۀ دیگر نیز در فر باقی بمانند؛ گلابی‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند؛ می‌توانید چیپس گلابی‌تان را در ظرف‌های مقاوم در برابر نفوذ هوا، یک هفته نگهداری بکنید. چیپس گلابی

آریا بانو

آریا بانو

چیپس گلابی

http://www.banounews.ir/fa/News/521756/چیپس-گلابی-جایگزین-سالم-برای-چیپس‌های-صنعتی
بستن   چاپ