آریا بانو
طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی
سه شنبه 28 بهمن 1399 - 15:06:17
آریا بانو - ایرنا / خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 
مواد لازم برای خورش نازخاتون:
بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
گوشت بدون استخوان: 800 گرم
نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
آبغوره: یک فنجان
روغن: به میزان
طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:
1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
2. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
3. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.
4. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
5. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
6. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/520885/طرز-تهیه-خورش-نازخاتون؛-غذای-جذاب-گیلانی
بستن   چاپ