آریا بانو
آموزش تهیه شیرینی قرابیه برای نوروز
سه شنبه 28 بهمن 1399 - 11:41:22
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / دوستای گلم من اومدم با قرابیه عید خوشمزه😋
2 لیوان آرد
1 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
1 لیوان پودر قند
1 عدد تخم مرغ
1فنجان چایخوری روغن مایع
125 گرم کره به دمای محیط رسیده
ابتدا دو لیوان آردو تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه و رنگش تغییر کند و الک کرده و میذاریم خنک شه(حتما بذارین آرد خنک شه بعد بهش بقیه موادو اضافه کنین) تخم مرغ و کره و روغن و پودر قند و وانیل و بکینگ پودر ریخته و خوب مخلوط میکنیم ‌ و 20 دقیقه داخل کیسه فریزر میریزیم و در یخچال قرار میدیم سپس به صورت توپک در میاریم و حالت میدیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه میذاریم و بعد با
شکلات ذوب شده و آجیل تزیین کنید
ممنون از نگاه زیباتون
منبع صفحه آشپزایرونی

http://www.banounews.ir/fa/News/520590/آموزش-تهیه-شیرینی-قرابیه-برای-نوروز
بستن   چاپ