آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / در گزارش زیر طرز تهیه
شیرینی نعلی را به شما آموزش میدهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه
شیرینی نعلی آشنا کنیم.
چی لازم داریم:
آرد 1 لیوان
کره نرم شده 1 لیوان
پودر قند 1/2 لیوان
پودر بادام 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
شکلات تختهای 50 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
چطور تهیه کنیم:
کرهی نرم شده و پودر قند را با هم زن بزنید تا نرم و کرم رنگ بشه.
زردهها و وانیل را اضافه کنید با همزن بزنید تا تخم مرغها حالت بگیرن.
مخلوط آرد و پودر بادام رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو در کیسهی فریزر بگذارید و تو یخچال یه
ساعت استراحت بدید سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشونید و آماده کنید.
خمیرها رو در دست با استفاده از کف دست و انگشتها به صورت لولههای باریک در بیارید و در سینی به شکل نعل اشک و هر شکلی که خواستید بچینید حتی میتونید با استفاده از کیسه فریزر خمیر رو پهن کنید و قالب هم بزنید.
در فر گرم با دمای 165 و به مدت 20-25 دقیقه بپزید. در این مدت
شکلات رو بن ماری کنید یه ق
روغن جامد اضافه کنید راحتتر باز شه و رقیقتر بشه.
شیرینیها رو به آرومی از سینی جدا کنید و در
شکلات فرو کنید و روش رو پودر قند و پودر پسته بپاشید و تزیین کنید.
سایر نکات
میشه به جای کره از
روغن صاف قنادی و یا نصف میزان
روغن و نصف میزان کره و یا مارگارین استفاده کرد.
اگه
روغن صاف ندارید میتونید
روغن جامد رو روی شعله گرما بدید مایع بشه، ولی داغ نشه بعد بگذارید یخچال ببنده و بعد استفاده کنید.
اگه پودر قند ندارید شکر رو آسیاب کنید و بعد الک کنید و استفاده کنید.
ممکنه میزان آرد بیشتر استفاده بشه بستگی به نوع آرد داره.
خمیر رو زیاد ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن و از کف دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید.
اگه زیاد ورز بدید نمیتونید خمیر رو حالت بدین و
روغن میندازه.