آریا بانو
آموزش تهیه سوسیس قارچ و تره‌فرنگی
يکشنبه 26 بهمن 1399 - 16:55:01
آریا بانو - برترین ها / چی لازم دارم؟
گوشت مرغ چرخ شده (فیله): 400 گرم
قارچ ریز شده: یک پیمانه
تره‌فرنگی متوسط قسمت سفید: یک عدد
هویج ریز آبپز شده: یک عدد متوسط
سیر: یک حبه، رنده شده
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
شیرخشک: 2 قاشق غذا‏خوری
فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
نمک: یک‌دوم قاشق غذا‏خوری
روغن: 3 قاشق غذا‏خوری
وکیوم سوسیس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
قیف یکبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا تره‌فرنگی‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه کرده و آبپز می‏کنیم.
2-تره‌فرنگی آبپز را با هویج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ می‏کنیم.
3- بقیه مواد باقی‌مانده را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز می‌د‌هیم.
4- از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسیس‌ها را به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.
فوت کوزه‌گری : برای خوشمزه شدن این سوسیس می‏توانید دو قطره دود به مواد اضافه کنیم یا روی آن پنیر پیتزا ریخته درون فر گذاشته و گریل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/519072/آموزش-تهیه-سوسیس-قارچ-و-تره‌فرنگی
بستن   چاپ