آریا بانو - تک آشپز / چی لازم داریم؟
_ گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400 گرم
_
برنج نصف پیمانه
_ عدس 1 پیمانه
_ کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان )
_ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
_ سینه مرغ برای کوفته ریزه
_
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون
روغن و نعناع داغ برای تزئین
چطوری درست میشه؟
یکی از غذاهای کردستان ،
آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
که گوشت مرغ و عدس را به همراه
پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی
برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد
برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و
پیاز داغ و سیر داغ را درون
آش ریخته و بقیه را روی
آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است
آش شور شود
در این
آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در
آش ریختم .
با توجه به اینکه اولین باری است که این غذای محلی کردستان را طبخ میکنم چنانچه تفاوتی یا نیاز به تغییراتی دارد دوستان عنایت فرمایند ممنون میشوم .