آریا بانو
طرز تهیه سنتی «پهتی چغندر» اصیل ترین غذای بوشهری ها
شنبه 25 بهمن 1399 - 12:30:28
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / بازم یکی از اون غذاهای باب طبع دوستانی که گوشت نمی خورند، خود بوشهری ها به این غذا پتی چوندر یا پهتی چغندر میگن، یکی از اصیل ترین غذاهاشونه
چغندر و برگش، لوبیای چشم بلبلی، سیر، پیاز،گشنیز و بالاخره تمر هندی که طعم و مزه خاصی بهش میده، رضوان خانم و خواهرشون این غذای خوشمزه رو آماده کردند
از صفحه دور نیست

http://www.banounews.ir/fa/News/517818/طرز-تهیه-سنتی-«پهتی-چغندر»-اصیل-ترین-غذای-بوشهری-ها
بستن   چاپ