آریا بانو
طرز تهیه چلوکباب برگر
جمعه 24 بهمن 1399 - 14:53:03
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم طرز تهیه چلوکباب برگر را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
برنج 2 فنجان
آب 3 لیوان
خیارشور 3 عدد
گوجه فرنگی 1 الی 2 عدد
کاهو 2 برگ
پنیر ورقه‌ای 2 ورقه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان کافی
نمک کمی
سس مایونز اختیاری
سس کچاپ اختیاری
مرحله اول تهیه چلوکباب برگر:
در قابلمه دو فنجان آب می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم. کمی نمک می‌زنیم و برنج را داخل قابلمه می‌ریزیم. با حرارت کم صبر می‌کنیم تا آب برنج کم شود و بپزد. برنج باید خمیری باشد و قابلیت شکل پذیری داشته باشد. 
مرحله دوم تهیه کباب برگر:
برنج کته را با دست ورز می‌دهیم. به دستمان کمی آب می‌زنیم و برنج را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و یک قسمت را بر می‌داریم و با دست گلوله کرده و پهن می‌کنیم. بقیه برنج را هم به همین شکل پهن می‌کنیم.
مرحله سوم تهیه چلوکباب برگر:
در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و بعد از گرم شدن روغن آن‌ها را سرخ می‌کنیم.
مرحله چهارم تهیه چلوکباب برگر:
گوشت چرخ کرده را در ظرفی می‌ریزیم و یک تخم مرغ داخل آن می‌شکنیم. یک قاشق آرد اضافه کرده و ورز می‌دهیم. از گوشت گلوله‌های اندازه برنج سرخ شده درست می‌کنیم و سرخ می‌کنیم.
مرحله پنجم تهیه چلوکباب برگر:
برنج‌های سرخ شده را بجای نان یکی از زیر مواد قرار می‌دهیم و روی آن کباب تابه ایمون و خیارشو و کاهو و گوجه فرنگی و پنیر ورقه‌ای می‌چینیم (همه این مواد باید ورقه‌ای خرد شده باشد.) و کمی از سس کچاپ می‌زنیم و یکی دیگر از برنج‌های سرخ شده را از روی مواد می‌گذاریم. به این ترتیب یه غذای عجیب و خوشمزه داریم که برای امتحان طعمش هم که شده توجه خیلی از افراد را به خود جلب خواهد کرد. نوش جانتون

http://www.banounews.ir/fa/News/517220/طرز-تهیه-چلوکباب-برگر
بستن   چاپ