آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم طرز تهیه چلوکباب برگر را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
برنج 2 فنجان
آب 3 لیوان
خیارشور 3 عدد
گوجه فرنگی 1 الی 2 عدد
کاهو 2 برگ
پنیر ورقهای 2 ورقه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان کافی
نمک کمی
سس مایونز اختیاری
سس کچاپ اختیاری
مرحله اول تهیه چلوکباب برگر:
در قابلمه دو فنجان آب میریزیم و روی گاز میگذاریم. کمی نمک میزنیم و
برنج را داخل قابلمه میریزیم. با حرارت کم صبر میکنیم تا آب
برنج کم شود و بپزد.
برنج باید خمیری باشد و قابلیت شکل پذیری داشته باشد.
مرحله دوم تهیه
کباب برگر:
برنج کته را با دست ورز میدهیم. به دستمان کمی آب میزنیم و
برنج را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت را بر میداریم و با دست گلوله کرده و پهن میکنیم. بقیه
برنج را هم به همین شکل پهن میکنیم.
مرحله سوم تهیه چلوکباب برگر:
در تابهای
روغن میریزیم و بعد از گرم شدن
روغن آنها را سرخ میکنیم.
مرحله چهارم تهیه چلوکباب برگر:
گوشت چرخ کرده را در ظرفی میریزیم و یک تخم مرغ داخل آن میشکنیم. یک قاشق آرد اضافه کرده و ورز میدهیم. از گوشت گلولههای اندازه
برنج سرخ شده درست میکنیم و سرخ میکنیم.
مرحله پنجم تهیه چلوکباب برگر:
برنجهای سرخ شده را بجای نان یکی از زیر مواد قرار میدهیم و روی آن
کباب تابه ایمون و خیارشو و کاهو و گوجه فرنگی و پنیر ورقهای میچینیم (همه این مواد باید ورقهای خرد شده باشد.) و کمی از سس کچاپ میزنیم و یکی دیگر از برنجهای سرخ شده را از روی مواد میگذاریم. به این ترتیب یه غذای عجیب و خوشمزه داریم که برای امتحان طعمش هم که شده توجه خیلی از افراد را به خود جلب خواهد کرد. نوش جانتون