آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است، اما در مناطق شمالی
ایران و سایر استانها از جمله
تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
مواد لازم
برنج 1 کیلوگرم
گوشت 500 گرم
کره 250 گرم
کشمش 150 گرم
هویج خلال شده 500 گرم
پیاز 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران ساییده 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.
سپس گوشتها را به صورت تکهای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.
در ظرفی مناسب
برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.
کشمشها را در
روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.
برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم میاندازیم.
سایر نکات
اگر غذای ترش
دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/517218/طرز-تهیه-پلو-بخارا-غذای-بسیار-خوشمزه-و-لذیذ